bg en
Катaлог
Производители

Доставка на артикулите

За да пазарувате на страниците на сайта е задължително да сте регистриран като потребител. Регистрацията отнема около 3-5 мин. и се прави с цел да улесни контакта ни с вас. Процесът протича така:

 • Кликнете върху бутон “Регистрация” от главното меню
 • Попълнете свободните полета в прозореца „Моят профил”
 • Кликнете върху бутона „Продължи”. В случай че сте въвели правилно необходимите данни ще получите на електронната си поща потвърждение за успешна регисрация и полезна информация. В противен случай, системата ще ви върне към прозореца „Моят профил” като ви посочи къде и какви корекции е необходимо да направите.
 • След успешно направената регистрация кликнете върху бутона „Продължи”, който ще ви отведе в каталога с продукти. Приятно пазаруване !

Регистрираните вече потребители е необходимо да кликнат върху бутон “Вход” и да въведат е-мейл и парола.

Постарали сме се да направим процеса на пазаруване лесен и удобeн за вас. За целта трябва да кликнете върху продукта, който сте избрали, да изберете желаното количество и да кликнете върху бутона “Добави в количката”. С клик върху бутона “Кошница” ще можете да видите избраните от вас продукти, техните количества и цени. След като промените количествата на дадени артикули, трябва да натиснете бутона "Обнови количката" за да се отразят промените във вашата поръчка.

В случай, че сте приключили с пазаруването, кликнете върху бутона “Поръчай”. Проверете и уточнете адреса на доставка – можете да го промените или да изберете такъв от “адресна книга”.

Поръчките за гр.София се доставят директно до адреса на клиента и са съответно:

 • за поръчка до 20лв. - 6лв.
 • от 20лв. до 30лв. - 2лв.
 • над 30лв. - безплатна

Поръчките за страната се доставят от "Еконт Експрес":

 • за поръчки до 20 кг. и доставка до офис на Еконт- съгласно тарифите на куриерската фирма (в диапазона 4-9лв.)
 • за доставка до адреса на клиента- съгласно тарифите на куриерската фирма

В полето “Коментари” към Вашата поръчка можете да посочите предпочитан от Вас офис за доставка. В случай, че не го направите, пратката ще бъде изпратена до най-близкият на посочения от Вас адрес офис. В случай, че желаете доставката да е директно до адреса Ви, моля да отбележите това в полето “Коментари” към Вашата поръчка.

На следващия етап е необходимо да уточните начина на плащане – с карта, по банков път или при доставка.

Времето на доставка зависи от начина на плащане:

 • плащане при доставка - до 24 часа СЛЕД ОБРАБОТВАНЕ на поръчката
 • плащане по банков път - до 24 часа след потвърждение от банката за получено плащане
 • плащане чрез ePay.bg - до 24 часа след потвърждение от ePay.bg за получено плащане

След като сте уточнили начина на плащане е необходимо само да завършите процеса като кликнете върху бутона “Потвърди поръчката”. На посочения от вас електронен адрес ще получите е-мейл с цялата информация за поръчката. В случай на необходимост от уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с вас по телефона. Поръчките се изпълняват в рамките на 36 часа СЛЕД ОБРАБОТВАНЕ на поръчката с изключение на тези, при които заплащането е по банков път или с карта. В този случай 36-часовият период започва да тече от момента, в който получим от банката потвърждение за постъпилото плащане в наша сметка.

Поръчки направени в ПЕТЪК, СЪБОТА и НЕДЕЛЯ се изпълняват в ПОНЕДЕЛНИК.

ВАЖНО! Моля отбелязвайте в полето “Коментари към вашата поръчка” в коя част от деня е удобно да приемете вашата доставка, напр. “Между 16 и 17ч.” , “Преди обяд” и т.н.

Рекламация и връщане на продукти: Ако получената от Вас стока е с повредена опаковка (лош търговски вид), изтекъл срок на годност или поради друга основателна причина стоката не е годна, можете да направите рекламация. Моля да се свържете с нас, за да уговорим подмяна на продукта с друг от същия вид или в случай, че не може да осигурим замяна на продукта, да възстановим заплатената от Вас сума. Разходите по връщането на продукта, обект на рекламация, и доставката на нов, са за наша сметка.

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ !

Продължи