bg en
Катaлог
Производители

Доставка на артикулите

За да пазарувате на страниците на сайта е задължително да сте регистриран като потребител. Регистрацията отнема около 3-5 мин. и се прави с цел да улесни контакта ни с вас. Процесът протича така:

  • Кликнете върху бутон “Регистрация” от главното меню
  • Попълнете свободните полета в прозореца „Моят профил”
  • Кликнете върху бутона „Продължи”. В случай че сте въвели правилно необходимите данни ще получите на електронната си поща потвърждение за успешна регисрация и полезна информация. В противен случай, системата ще ви върне към прозореца „Моят профил” като ви посочи къде и какви корекции е необходимо да направите.
  • След успешно направената регистрация кликнете върху бутона „Продължи”, който ще ви отведе в каталога с продукти. Приятно пазаруване !

Регистрираните вече потребители е необходимо да кликнат върху бутон “Вход” и да въведат е-мейл и парола.

Постарали сме се да направим процеса на пазаруване лесен и удобeн за вас. За целта трябва да кликнете върху продукта, който сте избрали, да изберете желаното количество и да кликнете върху бутона “Добави в количката”. С клик върху бутона “Кошница” ще можете да видите избраните от вас продукти, техните количества и цени. След като промените количествата на дадени артикули, трябва да натиснете бутона "Обнови количката" за да се отразят промените във вашата поръчка.

В случай, че сте приключили с пазаруването, кликнете върху бутона “Поръчай”. Проверете и уточнете адреса на доставка – можете да го промените или да изберете такъв от “адресна книга”.

Поръчките за гр.София се доставят директно до адреса на клиента и са съответно:

  • за поръчка до 20лв. - 6лв.
  • от 20лв. до 30лв. - 2лв.
  • над 30лв. - безплатна

Поръчките за страната се доставят от "Еконт Експрес":

  • за поръчки до 20 кг. и доставка до офис на Еконт- съгласно тарифите на куриерската фирма (в диапазона 4-9лв.)
  • за доставка до адреса на клиента- съгласно тарифите на куриерската фирма

В полето “Коментари” към Вашата поръчка можете да посочите предпочитан от Вас офис за доставка. В случай, че не го направите, пратката ще бъде изпратена до най-близкият на посочения от Вас адрес офис. В случай, че желаете доставката да е директно до адреса Ви, моля да отбележите това в полето “Коментари” към Вашата поръчка.

На следващия етап е необходимо да уточните начина