bg en de
Катaлог
Производители

Доставка на артикулите

За да пазарувате на страниците на сайта е задължително да сте регистриран като потребител. Регистрацията отнема около 3-5 мин. и се прави с цел да улесни контакта ни с вас. Процесът протича така:

  • Кликнете върху бутон “Регистрация” от главното меню
  • Попълнете свободните полета в прозореца „Моят профил”. ВАЖНО! Пишете на кирилица. Пример:"София"- правилно.Не пишете с главни или с "латински" букви. Пример: "СОФИЯ" или "Sofia"- грешно.
  • Кликнете върху бутона „Продължи”. В случай че сте въвели правилно необходимите данни ще получите на електронната си поща потвърждение за успешна регистрация и полезна информация. В противен случай, системата ще ви върне към прозореца „Моят профил” като ви посочи къде и какви корекции е необходимо да направите.
  • След успешно направената регистрация кликнете върху бутона „Продължи”, който ще ви отведе в каталога с продукти.

Регистрираните вече потребители е необходимо да кликнат върху бутон “Вход” и да въведат е-мейл и парола.

Постарали сме се да направим процеса на пазаруване лесен и удобeн за вас. За целта трябва да кликнете върху продукта, който сте избрали, да изберете желаното количество и да кликнете върху бутона “Добави в количката”. С клик върху бутона “Кошница” ще можете да видите избраните от вас продукти, техните количества и цени. След като промените количествата на дадени артикули, трябва да натиснете бутона "Обнови количката" за да се отразят промените във вашата поръчка.

В случай, че сте приключили с пазаруването, кликнете върху бутона “Поръчай”. Проверете и уточнете адреса на доставка – можете да го промените или да изберете такъв от “адресна книга”.

Поръчките за гр.София се доставят директно до адреса на клиента и са съответно:

  • за поръчка до 30лв. - 6лв.
  • от 30лв. до 50лв. - 4лв.
  • над 50лв. - безплатна доставка

Поръчките за страната се доставят от куриерски фирми "Еконт Експрес" и "Спиди":

Доставката се заплаща от получателя, освен ако не е упоменато друго в полето "коментари къвм вашата поръчка". В това поле е необходимо да отбележите и дали желаете поръчката да ви бъде доставена до адрес.В случай, че това не е упоменато, поръчката ще бъде доставена до най-близкия офис на куриерската фирма.

Поръчките за Германия САМО на артикулите от категория"Вино на кашон" се изпълняват в рамките на 48 часа. Цената за доставка е 9,90 евро.

На следващия етап е необходимо да уточните начина на плащане – по банков път или при доставка. Опцията "плащане с карта" все още не е активна.

Времето на доставка зависи от начина на плащане:

  • плащане при доставка - до 48 часа СЛЕД ОБРАБОТВАНЕ на поръчката
  • плащане по банков път - до 48 часа след потвърждение от банката за получено плащане

След като сте уточнили начина на плащане е необходимо само да завършите процеса като кликнете върху бутона “Потвърди поръчката”. На посочения от вас електронен адрес ще получите е-мейл с цялата информация за поръчката. В случай на необходимост от уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с вас по телефона. Поръчките се изпълняват в рамките на 48 часа СЛЕД ОБРАБОТВАНЕ на поръчката с изключение на тези, при които заплащането е по банков път. В този случай 48-часовият период започва да тече от момента, в който получим от банката потвърждение за постъпило плащане в наша сметка.

Поръчки направени в ПЕТЪК, СЪБОТА и НЕДЕЛЯ се изпълняват в ПОНЕДЕЛНИК.

ВАЖНО! Моля отбелязвайте в полето “Коментари към вашата поръчка” в коя част от деня е удобно да приемете вашата поръчка, напр. “Между 16 и 17ч.” , “Преди обяд” и т.н.

Рекламация и връщане на продукти: Ако получената от Вас стока е с повредена опаковка (лош търговски вид), изтекъл срок на годност или поради друга основателна причина стоката не е годна, можете да направите рекламация. Моля да се свържете с нас, за да уговорим подмяна на продукта с друг от същия вид или в случай, че не може да осигурим замяна на продукта, да възстановим заплатената от Вас сума. Разходите по връщането на продукта, обект на рекламация, и доставката на нов, са за наша сметка.

ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ !

Продължи