bg en de
Катaлог
Производители

За нас

Основната идея на този сайт е да наложи на пазара традиционните български продукти отличаващи се с уникален вкус, произведени в малки количества и в екологично чисти райони, продукти които не съдържат никакви подобрители, оцветители и консерванти.

Нарасналото търсене на натурални и здравословни продукти през последните години обуслови и съответно увеличаване на асортимента на предлагане в търговските вериги. За съжаление търговците се ориентираха към внос на тези продукти, като това се дължеше основно на законовите пречки, които стояха пред местните производители. И в момента над 70% от стоките в био и здравословните магазини са от внос. В същото време много от малките производители търсят възможност за реализация на своята продукция.

През есента на 2010 г. влезе в сила Наредба № 26 от 14 октомври 2010 г. за специфичните изисквания за директни доставки на малки количества суровини и храни от животински произход. Пред клиента остава само едно препятствие – тези продукти да стигнат до неговата врата. Това е нашата мисия – да бъдем връзката между вас и производителя посредством нашата виртуална БАКАЛИЯ.

Ще се радваме с общи усилия да върнем на българската трапеза качествените български продукти, произведени по традиционни рецепти и с уникален вкус. И въпреки, че последните думи са се превърнали в клише на големите производители и рекламодатели, ще оставим на вас сами да прецените до колко казаното по-горе е реклама или самата истина.